Харків‘янка здобула перемогу на міжнародному тенісному турнірі

Понеділок, 1 жовтня 2018, 17:10
Анастасія Шошина стала першою під час турніру ITF
Харків‘янка здобула перемогу на міжнародному тенісному турнірі

З 24 по 30 вересня в Чорноморську (Одеська область) пройшов міжнародний тенісний турнір, в результаті якого харків‘янка Анастасія Шошина здобула одиночний титул.

До фіналу вона з рахунком 7:6, 7:5 здобула перемогу над китайською спортсменкою Дариною Снігур, а згодом з рахунком 2:6, 7:5, 6:3 перемогла Дарину Соловйову з Росії. У чвертьфіналі Шошина з рахунком 6:4, 6:3 подолала француженку Кароль Монетт, а в півфіналі 6:2, 6:1 перемогла Олександру Перпер з Молдови.

Під час головного поєдинку за трофей харків‘янка впевнено - з рахунком 6:4, 6:1 – здобула перемогу над сербкою Бояною Марінкович та отримала свій другий одиночний титул ITF у кар’єрі.

Нагадаємо, що нещодавно гросмейстер Юрій Анікєєв здобув перемогу під час чемпіонату світу з шашок. Змагання в бліці з шашок-64 (бразильська версія) відбувся в Ізмірі (Туреччина).

Крім того, харківській "Металіст 1925" став четвертим в турнірній таблиці Першої ліги. Таку позицію харківський футбольний клуб зайняв завдяки своїй перемозі над “Миколаєвом”. Наступна гра "Металіст 1925" запланована на 6 жовтня.

comments powered by HyperComments