«Металіст 1925» не подужав винницьких

Понеділок, 8 жовтня 2018, 20:03
У матчі 12-го туру чемпіонату України з футболу в першій лізі харківський «Металіст 1925» грав в гостях з «Рухом» з Винників (передмістя Львова) та завершив зустріч унічию 1:1.
«Металіст 1925» не подужав винницьких

Гра проходила не в Винниках, а у Львові на стадіоні «Україна». Перший же кутовий на 15-й хвилині приніс успіх харківським футболістам. Навісну подачу з кута поля виконав Сергій Романов, і Дмитро Поспєлов точно пробив головою по воротах Олександра Ільющенкова. Однак ні розвинути цей успіх, ні навіть зберегти мінімальну перевагу до фінального свистка харків'янам так і не вдалося. На 72-й хвилині Андрій Ременюк забив м'яч у відповідь і приніс «Руху» нічию 1:1.

«Важко судити по гарячих слідах, на емоціях, тому робити цього не буду. Треба подивитися запис матчу, проаналізувати і вказати хлопцям на їх помилки. Ми їхали сюди за трьома очками, а якщо судити по грі, то результат є справедливим. Моменти були в обох команд. Напевно, нічия – закономірний результат, – погоджується в.о. головного тренера «Металіста 1925» Олександр Горяїнов.

Набравши в 11 матчах 20 очок, «Металіст 1925» посідає в турнірній таблиці четверте місце.

13 жовтня о 19:00 на стадіоні «Металіст» харків'яни прийматимуть в поєдинку 13-го туру команду з Горішних Плавнів (Полтавська область) «Гірник-Спорт», який перебуває з 12 очками на 11-й сходинці турнірної таблиці.

comments powered by HyperComments