За даними ХОДА, Харків вже повністю підготувався до матчу “Україна - Чехія”

Понеділок, 15 жовтня 2018, 16:22
Матч Ліги націй УЄФА між українською та швецькою збірними відбудеться 16 жовтня на харківському стадіоні “Металіст”.
За даними ХОДА, Харків вже повністю підготувався до матчу “Україна - Чехія”

Про те, як буде організована безпека на всіх етапах підготовки та проведення футбольного матчу, обговорили під час робочої наради, що пройшла у ХОДА 12 жовтня. За словами заступника голови ХОДА Анатолія Бабічева, в місті вже провали відповідну підготовчу роботу. На даний момент потрібно провести координацію дій служб області.  

Про те, як проходить підготовка до матчу, доповіли представники ДСНС, Нацполіції та Управління охорони здоров’я Харківської облдержадміністрації. Вже завершилась підготовка аеропорту та транспортної мережі Харкова. 

Директор КП “ОСК “Металіст” Роман Пець розповів про те, як готовий стадіон. За його словами, там сьогодні тренується українська збірна. За три години до початку матчу відкриються турнікові групи. На території стадіону працюватимуть близько 400 стюардів. Як додав Пець, проблем в процесі підготовку стадіону не виникало.  

У свою чергу представник ФФУ Андрій Таран, на даний момент вже реалізували 20 тисяч квитків на футбольний матч. Сама федерація вирішує питання щодо проживання спортсменів зі збірних України та Чехії. В день гри запланована передматчева нарада. Перед самим матчем заплановане проведення святкового концерту.

Нагадаємо, що 16 жовтня на харківському стадіоні “Металіст” відбудеться матч між збірними України та Чехії. 12 жовтня там вже пройшло показове тренування української збірної. 

comments powered by HyperComments