Харків‘яни здобули шість медалей під час чемпіонату з греко-римської боротьби

П'ятниця, 2 листопада 2018, 12:20
Харківські борці змогли себе добре показати під час домашнього чемпіонату України
Харків‘яни здобули шість медалей під час чемпіонату з греко-римської боротьби

В чемпіонаті з греко-римської боротьби серед кадетів взяли 278 спортсменів з 20 областей України. Під час змагань харківські спортсмени здобули одну золоту, дві срібні та три бронзові медалі.

Статус чемпіона України у ваговій категорії до 60 кг отримав Руслан Абдієв. Друге місце серед спортсменів у вазі до 65 кг дісталося Аріфу Асгарі. «бронза» дісталася Георгію Беленському та Станіславу Денисенку (обидва: вагова категорія - до 71 кг) і Михайлу Вишневецьку (вагова категорія – до 110 кг).

У командному заліку збірна харківські спортсмени посіли друге місце. Першими стали київські борці, а замкнула трійку кращих збірна Рівненської області.

Ці змагання стали одним з етапів формування та підготовки збірної України серед кадетів для участі в міжнародних змаганнях 2019 року. Основними стартами в наступному році в цій віковій категорії стануть чемпіонати Європи та світу, повідомили  в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА.

Нагадаємо, що Паралімпійські спортсмени з Харківщини успішно виступили під час міжнародних змагань з армспорту. Чемпіонат світу з армспорту, в якому взяли участь спортсмени з вадами зору та ураженням опорно-рухового апарату, пройшов у Туреччині. Цей спортивний захід зібрав учасників з 45 країн світу. Україну представляли 23 паралімпійці.

comments powered by HyperComments