Харків‘яни завоювали медалі на чемпіонату світу з самбо

Вівторок, 13 листопада 2018, 13:19
На рахунку харківських самбістів 2 золоті, 4 срібні та 5 бронзових нагород.
Харків‘яни завоювали медалі на чемпіонату світу з самбо

З 9 по 11 листопада в Румунії проходили змагання серед чоловіків і жінок, приурочені до 80-річчя офіційного дня народження самбо. Українські спортсмени здобули дві золоті, чотири срібні та п‘ять бронзових нагород. Щодо харківських спортсменів, то на їх рахунку одне «сріблу» та одна «бронза».

Під час змагань серед жінок у ваговій категорії до 60кг одержала «срібло» Анастасія Шевченко. Вона успішно дійшла до фіналу, але згодом харків‘янці довелося поступилася росіянці Яні Костенко.

Третє місце у спортивному розділі у ваговій категорії до 62кг серед чоловіків зайняв харків’янин Дмитро Євдошенко, повідомили в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА.

Нагадаємо, що харківська тенісистка Еліна Світоліна стала переможницею в номінації «Гравець місяця» на сайті WTA. Вона набрала найбільшу кількість голосів в опитуванні на сайті Жіночої тенісної асоціації. Разом з Еліною Світоліною в номінації «Гравець місяця» були представлені такі тенісистки, як Слоан Стівенс (США), Аріна Соболенко (Білорусь) і Каролін Возняцкі (Данія).

comments powered by HyperComments