Харківські боксери стали чемпіонами під час чемпіонату України (фото)

Вівторок, 20 листопада 2018, 11:11
В змаганнях брали участь найсильніші спортсмени з різних регіонів.
Харківські боксери стали чемпіонами під час чемпіонату України (фото)

Харків’яни були гідними конкурентами. На їх рахунку чотири “золота”, одне “срібло” та 5 бронзових нагород. Змагання проходили з 13 по 18 листопада у Харкові в Палаці спорту «Локомотив». Це був чемпіонат України з боксу серед чоловіків. Перше загальнокомандне місце дісталося харківській збірній.  

У ваговій категорії до 60 кг чемпіоном став Юрій Шестак, який у фіналі переміг запорізького спортсмена Станіслава Батіяі. Чемпіонський титул отримав Микола Буценко (вагова категорія - до 5 6кг), який у фіналі 5:0 здолав Владислава Вєтошкіна з Хмельницької області, а також Ярослав Харциз (вагова категорія - до 64кг), який також здобув перемогу над херсонським спортсменом Олександром Меленюком. 

У ваговій категорії до 91 кг до фіналу дійшли два харків'яни - Рамазан Муслімов та Сергій Горсков. Муслімов переміг суперника з рахунком 5:0 та став чемпіоном України. Горсков зайняв друге місце. У цій же ваговій категорії харків’янин Роберт Мартон посів третє місце. 

Також бронзові нагороди дісталися Анару Умудову, Станіславу Поляничку, Микиті Якимчуку та Максиму Коцу, передає Управління у справах молоді та спорту ХОДА. 

Нагадаємо, у столиці Грузії відбувся етап Кубку світу з фехтування на візках, на якому дві срібні медалі завоювала харків’янка. 2 срібні медалі виборола Євгенія Бреус. Харків’янка виступала в змаганнях серед жінок у категорії «А». У фехтуванні на шаблі Євгенія дійшла до фіналу, де поступилася своїй подрузі по збірній України Наталі Морквич зі Львова та посіла друге місце.

comments powered by HyperComments