Лучники Харківщини успішно розпочали зимовий сезон

Четвер, 29 листопада 2018, 11:13
У Львові відбувся Кубок України зі стрільби з лука в приміщенні серед дорослих, на якому харків’яни завоювали 1 золоту та 2 срібні нагороди.
Лучники Харківщини успішно розпочали зимовий сезон

Участь у змаганнях взяли 136 лучників з 10 областей країни та Києва, які розіграли медалі в стрільбі з класичного та блокового лука в особистій та командній першостях. В особистій першості в стрільбі з класичного лука серед жінок переможно виступила харків’янка Катерина Дубровіна. У напруженому фіналі вона з рахунком 6:5 здолала представницю Херсонської області Анастасію Павлову.

В особистій першості серед чоловіків Віктор Рубан посів друге місце. У фіналі харків’янин поступився 0:6 супернику з Сумської області Владиславу Лесняку.

У командних змаганнях зі стрільби з блокового лука чоловіча збірна Харківської області, до складу якої увійшли Вадим Головко, Дмитро Шуть та Андрій Платонов, стала срібним призером. У фіналі харків’яни поступилися команді «Київ-1».

Цей Кубок став одним з етапів підготовки та формування збірної України до участі в міжнародних стартах, які відбудуться в 2019 році.

comments powered by HyperComments