Харківські синхроністки впевнено перемогли на домашньому Кубку України

Середа, 19 грудня 2018, 17:15
Змагання у басейні «Локомотив» зібрали спортсменів з п’яти країн.
Харківські синхроністки впевнено перемогли на домашньому Кубку України

Участь у них взяли команди з Харківської, Одеської, Миколаївської областей, Києва, а також гості з Швейцарії, Словаччини, Польщі та Мальти.

За підсумками Кубку на рахунку спортсменів Харківської області була перемога в семи з дев’яти видах програми. Спільними зусиллями вони здобули 7 золотих, 3 срібні та 1 бронзову медалі.

Команда «Харківська область -2», яка є збірною України, зараз ретельно готується до нового сезону, тому виступила лише в довільній програмі груп, де здобула перемогу з результатом 94.3500 бали. До складу команди увійшли Алексєєва Владислава, Савчук Анастасія, Апрєлєва Валерія, Шинкаренко Аліна, Гришко Вероніка, Алексєєва Марина, Кашуба Олександра, Фєдіна Марта, Нарєжна Яна, Резнік Катерина.

Друге місце в довільній програмі груп було з командою «Харківська область-1». Олександра Бурдова, Олеся Дерев’янченко, Дарина Корнєєва, Євгенія Ліхман, Ганна Носова, Валерія Шило, Мацієвська Софія, Клименко Євангєліна, Коваленко Олександра, Овчиннікова Ангеліна отримали від суддів 89.8500 бали.

У технічній програмі груп та в змаганнях комбінованих груп «Харківська область-1» посіла перші місця з результатами 85.0205 та 86.5000 бали, відповідно.

Харків’янка Солдатенкова Анастасія перемогла в довільній програмі соло (81.9500 бали), а Бурдова Олександра - у технічній програмі 84.4374 (бали)

У змаганнях дуетів Бурдова Олександра та Носова Ганна перемогли в технічній програмі (84.9856 бали), а Середа Софія та Солдатенкова Анастасія посіли друге місце в довільній програмі (81.7000 бали). Краще за українок у довільній програмі виступив дует зі Швейцарії - Номі Пешл та Вівьєн Кох (86.3000 бали).

У технічній програмі мікст-дуетів Клименко Гєрман і Коренєва Дарина здобули золоті медалі з результатом 62.8878 бали. У довільній програмі мікст-дуетів Клименко Гєрман і Коренєва Дарина посіли друге місце (64.5500 бали), а ще один харківський дует - Малакей Нікита і Медведєва Аліса - здобув бронзові нагороди (64.8500 бали). Перемогу в цій програмі одержали одесити Мей Дмитро та Першина Регіна (64.8500 бали).

«Наша головна команда виступала тільки в групі. Зараз йде повним ходом постановки до нового сезону. Всі програми нові, та ми поки що не хочемо їх демонструвати. Тому за відсутності лідерів свою майстерність змогли показати наші юні спортсменки. Для юніорок був стимул досягнути перемоги. Дівчата дуже порадували. Видно, що виросли вони в техніці, а також стали більш міцними та витривалими. Вони також готують нові програми до чемпіонату Європи серед юніорів, який буде в 2019 році», - зазначила старший тренер збірної України Олеся Зайцева. 

comments powered by HyperComments