Харківські спортсменки здобули медалі на міжнародних турнірах

Вівторок, 29 січня 2019, 10:26
Харків’янки Марина Килипко, Катерина Табашник та Лілія Клінцова не поїдуть додому з пустими руками.
Харківські спортсменки здобули медалі на міжнародних турнірах

Як передає Управління у справах молоді та спорту ХОДА, 26 січня в Густопече (Чехія) на турнірі Hustopecskeskakani у стрибках у висоту кращий результат показала Катерина Табашник. Харківська спортсменка подолала висоту 1.91 метри з другої спроби. Після цього вона взяла планку на висоті 1.94 м, 1.97 м та з першої спроби змогла встановити новий особистий рекорд – 1.99 метра. Завдяки цьому вона і перемогла. Харків’янка також спробувала підкорити висоту 2.01 м, але цього зробити поки що не вдалося. Друге місце з аналогічним результатом (1.99м) посіла українська спортсменка Ярослава Магучіх. 

Марина Килипко здобула “срібло” у змаганнях зі стрибків з жердиною на турнірі PSD BankIndoorMeeting, який 27 січня відбувся в німецькому місті Дортмунді. Їй довелося розділити друге місце з Катаріною Бауер з Німеччини. Обидві спортсменки з першої спроби змогли подолати 4.40 м. Перемогу в цій дисципліні здобула швейцарка Ангеліка Мозер (4.55 м). 

Під час турніру MeetingNationalensalled'Hirson, який пройшов 26 січня у Ірсоні (Франція), харківська спортсменка Лілія Клінцова з результатом 1.81м здобула друге місце в секторі зі стрибків у висоту. Перемога на цих змаганнях дісталася спортсменці з Греції, результат якої був 1.85 м.

comments powered by HyperComments