Харків‘яни стали володарями Кубку України з бадмінтону

Вівторок, 5 лютого 2019, 12:38
На їх рахунку чотири золоті, дві срібні та шість бронзових нагород.
Харків‘яни стали володарями Кубку України з бадмінтону

Як передає Управління у справах молоді та спорту ХОДА, в період з 30 січня по 2 лютого в Києві відбувся Кубок України з бадмінтону, на якому спортсмени Харківщини завоювали чотири золоті, дві срібні та шість бронзових медалей. В чемпіонаті взяла участь сотня спортсменів з всієї України.

Двічі перше місце займали харківські спортсменки Єлизавета Жарка та Марина Ільїнська. Вони у фіналі в парі обіграли з рахунком Юлію Казарінову з Миколаєва та Олену Прус з Харкова. Останній дісталася срібна нагорода. Також Марина Ільїнська здобула перемогу в жіночій одиночній категорії. У напруженому фіналі вона здолала Наталю Войцех з Дніпра.

Єлизавета Жарка також перемогла в змішаній парній категорії разом з Валерієм Атращенковим. У фіналі дует харків‘ян обіграв дніпровських суперників Кирила Леонова і Наталю Войцех. У чоловічій одиночній категорії переміг харківський спортсмен Артем Почтарьов, який у фіналі з рахунком здолав Данила Боснюка з Дніпра.

Харків‘яни Віталій Конов та Олександр Шмундяк здобули срібні нагороди в парній чоловічій категорії, поступившись у фіналі Івану Дружченку і Владиславу Колеснику з Дніпра.

Нагадаємо, що нещодавно харків‘янин Ярослав Фільчаков став власником золотої нагороди З 31 січня по 1 лютого в Кременчуку проходив чемпіонат України серед дорослих з греко-римської боротьби. Харківські спортсмени здобули золоту, срібну та дві бронзові нагороди.

comments powered by HyperComments