Юні харківські бадмінтоністи стали переможцями в Латвії

П'ятниця, 5 квітня 2019, 12:43
Перемога була здобута у межах міжнародного юнацького турніру, який пройшов в місті Сігулда.
Юні харківські бадмінтоністи стали переможцями в Латвії

В межах змагань з бадмінтону харківські спортсмени здобули дві золоті, дві срібні та одну бронзову нагороду. Медалі розігрувалися в чотирьох вікових групах, при чому юні харків’яни змогли успішно виступити у двох з них. У категорії U-15 Олександра Боцман здобула перемогу у жіночій одиночній категорії. Також вона здолала у фіналі миколаївську спортсменку Ганною Коваленко.

В аналогічній віковій групі Олексій Тітов і Анастасія Бірюковська здобули «золото» у змішаній парній категорії. У фіналі харківські спортсмени змогли перемогти пару з Миколаєва - Єгора Леонтьєва та Софію Черноморову. Також Тітов став власником срібної нагороди у чоловічій одиночній категорії. Йому довелося поступитися у фіналі з рахунком 16:21,12-21 миколаївському спортсмену Івану Царегородцеву.

Анастасія Бірюковська завоювала срібну та бронзову медаль в віковій групі U-13. У фіналі одиночної категорії їй довелося поступитися 13:21, 21:13, 12:21 молдовській спортсменці, а в дуеті з Софією Ніколаєвою з Миколаєва вона зайняла третє місце в жіночій парній категорії.

 

comments powered by HyperComments