Харків’яни вибороли шість нагород на чемпіонаті України зі стрибків у воду

Вівторок, 28 травня 2019, 17:28
З 20 по 25 травня в Києві пройшли відкриті змагання у вікових групах «А» і «В».
Харків’яни вибороли шість нагород на чемпіонаті України зі стрибків у воду

До змагань приєдналися 78 спортсменів 2001-2003 та 2004-2005 років народження з восьми регіонів України, а також з Польщі. Харківськими спортсменами були здобуті три золоті, дві срібні та одна бронзова нагороди. Краще за всіх показала себе Поліна Синиця. Їй дісталось звання чемпіонки  в стрибках з метрового, триметрового трампліна та в синхронних стрибках з вишки разом з Олександрою Левицькою з Доннечини.

Також Синиця зайняла друге місце в особистих стрибках з вишки та третє - у синхронних стрибках з триметрового трампліна разом з Іриною Кльоновою з Харківщини. Срібна нагорода у синхронних стрибках з триметрового трампліна дісталась Данилу Мокрецову, який виступив на пару з донецьким спортсменом Іллею Шабановим.

За результатами загальнокомандного заліку харківські спортсмени з результатом 1140 очок посіли третє місце. Друге завоювала миколаївська збірна, а перше місце було за киянами. Після цього харків’яни позмагаються за нагороди дорослого чемпіонату України зі стрибків у воду, який в червні пройде у Києві.

 

comments powered by HyperComments