Харків‘янки стали переможницями в Світовій серії із синхронного плавання

Вівторок, 18 червня 2019, 17:16
Українська збірна з синхронного плавання вийшла в лідери у суперфіналі змагань.
Харків‘янки стали переможницями в Світовій серії із синхронного плавання

З 14 по 16 червня відбулись в Будапешті (Угорщина) відбулися змагання із синхронного плавання. У фінальному етапі Світової серії українська збірна за участі харків‘янок Єлизавети Яхно, Анастасії Савчук, Катерини Резнік, Марти Федіної, Марини і Владислави Алексіївих, Яни Нарежної, Олександри Коваленко, Аліни Шинкаренко, Валерії Апрелєвої та Вероніки Гришко завоювали сім золотих та одну срібну нагороду.

Вони показали найкращі результати в усіх командних змаганнях. Українські спортсменки здобули перемогу в  технічній програмі груп та довільній програмі груп. Вони стали переможницями в змаганнях комбінованих груп та хайлайті.

Зокрема, Марта Федіна завоювала «золото» у довільній програмі соло, а також була другою в технічній програмі соло. Поступилася вона тільки іспанці Оні. Ще дві золоті нагороди здобули Марта Федіна та Анастасія Савчук у технічній та довільній програмах дуетів.

За підсумками зама ган на рахунку українських спортсменок було 395 балів. Вони зайняли  перше загальнокомандне місце та заробили 100000 призових доларів США. На другому місці була збірна з Іспанії, на третьому – з Канади.

За підсумками усього сезону на першому місці опинилась канадська збірна, на другому – іукраїнська, а на третьому – іспанська, передає Управління у справах молоді та спорту ХОДА.

comments powered by HyperComments