Харківський тенісист став переможцем турніру ITF

Середа, 24 липня 2019, 16:34
Він став переможцем в парному титулі на турнірі ITF.
Харківський тенісист став переможцем турніру ITF

Як передає Управління у справах молоді та спорту ХОДА, Марат Дев’ятьяров здобув перемогу в парному титулі на турнірі Internacionais de Tenis de Castelo Branco, який відбувся у Португалії.

В дуеті з Едуардо Струваєм з Колумбії він зміг успішно дійти до фіналу. Там Дев’ятьяров з рахунком 6:4, 7:5 здолав тенісистів Франсішку Діаша та Гонсало Фалькао з Португалії. Для Дев’ятьярова цей титул є п’ятнадцятим на турнірах ITF у кар’єрі та другим – у поточному році.

Нагадаємо, що нещодавно харківського спортсмена Богдана Бондаренка визнали кращим легкоатлетом країни за підсумками червня поточного року. Участь у відповідному голосуванні взяли представники Ради Федерації легкої атлетики України, журналісти та  вболівальники, а голоси кожної категорії були враховані як третина від усіх голосів.

Крім того, не так давно харківський спортсмен Роман Свічкар став срібним призером чемпіонату світу з фехтування. Чоловіча збірна команда України з фехтування на шпазі опинилася на другому під час чемпіонату світу.

comments powered by HyperComments