У Харкові відбувся турнір з футзалу, присвячений Дню Незалежності України

Понеділок, 19 серпня 2019, 14:38
Участь у ньому взяли 4 команди з депутатів місцевих рад, держслужбовців Харківської області, Харківської міської ради, а також Спілки ветеранів АТО.
У Харкові відбувся турнір з футзалу, присвячений Дню Незалежності України

Змагання відбулись 17 серпня в харківській Школі вищої спортивної майстерності, повідомляє прес-служба ХОДА.

Спочатку команди провели стикові матчі згідно із жеребкуванням, а потім розіграли медалі. Гра за третє місце між держслужбовцями Харківської області та депутатами місцевих рад області вийшов напруженим та багатим на голи. З рахунком 5:4 перемогу здобули держслужбовці та стали бронзовими призерами. Тричі за переможців відзначився Ігор Банніков та два м’ячі забив Артем Яровий. За команду суперників двічі влучно пробив Юрій Роденко, а по одному на свій рахунок записали Валентин Крячко та Ігор Долгополов.

У матчі за перше місце між командами держслужбовців Харківської міської ради, а також Спілки ветеранів АТО забитих м’ячів було менше, але вийшов він не менш видовищним. Перемогу з рахунком 2:0 святкувала команда міської ради, влучними пострілами за яку відзначилися Костянтин Альперович та Олексій Салманов.

По закінченню змагань усі учасники отримали дипломи, медалі та кубки від Управління у справах молоді та спорту Харківської облдержадміністрації.

comments powered by HyperComments