Регбісти Ярославського завоювали Кубок України (ФОТО)

Понеділок, 19 серпня 2019, 17:09
Харківський регбійний клуб «Олімп», президентом якого є Олександр Ярославський, поповнив свою колекцію нагород Кубком України з регбі-7 серед чоловічих команд Суперліги.
Регбісти Ярославського завоювали Кубок України (ФОТО)

Почесний трофей харків'яни завоювали в Хмельницькому, де на протязі ігрового дня підопічні Валерія Кочанова і Вадима Колишкіна провели чотири зустрічі, в трьох з яких здобули перемоги «всуху», а кількість ігрових очок, зароблених регбістами «Олімпу», склало 126!

Фінальна зустріч пройшла прогнозовано. Харків'яни проводили практично весь ігровий час в атаці, а господарі поля - «Еволюшн Севенс» - намагалися підловити «Олімп» і провести контратаку, але марно. Перший тайм завершився з солідними 19: 0 на користь команди з Харкова.

На початку другого тайму команда з Хмельницького змогла занести результативну спробу, але вона, а також 5 зароблених очок, стали єдиними в цьому матчі з боку господарів поля. Весь інший час гравці «Олімпу» нав'язували гру супернику, і в підсумку здобули переконливу перемогу з рахунком 36: 5.

Слід зазначити, що завойований кубок став для харківського «Олімпу» сьомим в історії (2012, 2014 року, 2015-го, 2016 2017, 2018, 2019 р.р.). Це кращий результат серед українських регбійних клубів і це досягнення стало можливим, в тому числі, і завдяки зусиллям незмінного протягом усієї його історії президента харківського регбі-клубу «Олімп» - відомого українського бізнесмена і мецената, президента і засновника групи DCH Олександра Ярославського. Завдяки йому харківський «Олімп» є найтитулованішим українським регбійний клубом, який зібрав величезну колекцію високих спортивних нагород і домігся стабільних видатних результатів. Спортсмени харківського регбі-клубу Ярославського становлять кадрову основу національної збірної України з регбі, яку очолює тренер «Олімпу» - Валерій Кочанов.

comments powered by HyperComments