Харківські легкоатлети завоювали медалі чемпіонату України

Вівторок, 27 серпня 2019, 14:30
Змагання з легкої атлетики відбулися в Луцьку.
Харківські легкоатлети завоювали медалі чемпіонату України

Під час чемпіонату харків‘яни здобули одинадцять медалей. Серед них були три «золота», п‘ять «срібел» та три «бронзи». Чемпіонський титул завоювали: Анна Міщенко під час бігу на 1500 м, Марина Килипко під час трибків із жердиною та Микита Нестеренко під час метання диска.

«Срібло» дісталося Єві Погородецькі за біг на 100 м. Ігорю Бодрову – за біг на 100 м та біг на 200 м, Тарасу Шевцову – за стрибки з жердиною та Ярославу Ісаченкову – за стрибки у довжину. Бронзові нагороді завоювали Дмитро Бікулов (біг на 400 м; біг на 800 м) та Олексій Обуховський (біг  на 5000 м).

К загальнокомандному заліку харків‘яни посіли четверте місце. Ці змагання стали вирішальним етапом відбору на чемпіонат світу з легкої атлетики, що цього року пройде в Катарі. Частиною української збірною стали Марина Килипко (стрибки з жердиною) та Богдан Бондаренко (стрибки у висоту).

Нагадаємо, що нещодавно харків‘янин став призером Кубку світу з боротьби на поясах. Руслан Русанов отримав срібну та бронзову нагороди. Змагання пройшли у литовському Вільнюсі.

comments powered by HyperComments