Боксери Харківщини завоювали 5 нагород міжнародного турніру

Вівторок, 28 січня 2020, 12:31
Змагання з боксу «Странджа - 2020» відбулись з 21 по 25 січня в болгарській столиці - місті Софія.
Боксери Харківщини завоювали 5 нагород міжнародного турніру

За інформацією Управління у справах молоді та спорту ХОДА, у ваговій категорії до 63кг серед чоловіків «золото» здобув Ярослав Харциз. На шляху до фіналу він одноголосим рішенням суддів 5:0 впевнено переміг суперників з Норвегії, Чехії та Італії, а у поєдинку за перше місце з рахунком 4:1 здолав грузина Лашу Гурулі.

Ще одну золоту медаль Україні принесла Юлія Циплакова. У змаганнях серед жінок у вазі до 57кг харків'янка 5:0 перемогла спортсменку зі Швеції, з рахунком 4:1 - суперницю з Польщі та 3:2 - представницю Індії. У фіналі Юлія з рахунком 4:1 здолала американку Медіну Андреа.

Бронзовими призерами турніру стали Микола Буценко (вагова категорія - до 57кг), а також Сергій Горський і Роберт Мартон (обидва: вагова категорія - до 91кг).

Загалом українські боксери здобули на цьому турнірі 4 золоті, 1 срібну та 5 бронзових медалей та посіли перше місце в командному заліку.

Цей турнір також став для національної збірної України одним з етапів підготовки до європейського ліцензійного турніру до Олімпійських ігор, який відбудеться з 13 по 23 березня в Лондоні.

comments powered by HyperComments