«Динамо Мінськ» - «Шахтар Солігорськ»: перемога за лідером?

1  |  П'ятниця, 29 травня 2020, 17:57
«Динамо Мінськ» - «Шахтар Солігорськ»: перемога за лідером?

В суботу  в резервної лізі чемпіонату Білорусі відбудеться матч «Динамо Мінськ-2» - «Шахтар Солігорськ-2» - ВсеПроСпорт склали огляд матчу.

Столичний клуб - беззаперечний лідер національно першості в резервної лізі. За десять зіграних вже в чемпіонаті турів «Динамо» не зазнало жодної поразки, втративши очки лин в матчах з «Іслоччю» (0: 0) і «Мінськом» (2: 2). І якщо дербі видалися для мінчан непростими, то інші приїжджі команди вони виносять без проблем. У рідних стінах «Динамо» обіграло «Слуцьк» (2: 1), «Німан» (5: 0), «Торпедо-БелАЗ» (1: 0) і «Рух» (2: 0).

«Гірники» зараз знаходяться на п'ятому місці в турнірній таблиці і відстають від лідируючого «Динамо» вже на вісім очок. Команда грає з перемінним поспіху, стабільності їй замало. У трьох останніх гостьових матчах встигли виграти двічі: у «Смолевичах» (4: 0) і «Динамо» Брест (4: 2), після чого в останньому гостьовому матчі начисто поступилися «Вітебську» (3: 0).

Статистика та особисті зустрічі:

«Динамо» обіграло «Шахтар» вдома в двох останніх матчах з рахунком 3: 0 і 3: 1.

  У трьох попередніх гостьових матчах «Динамо» зіграла ставка «тотал більше 2.5».

У чотирьох з п'яти останніх очних матчів на полі «Динамо» зіграв прогноз «обидві заб'ють».

«Динамо» зараз на хорошому ходу. Команда справно штампує перемоги, хоча добре обороняються команди особливо громити не виходить. «Шахтар» забивав в гостях не дуже багато «Динамо», та й навряд чи запропонує гру на зустрічних курсах. Проте, вивезти очки зі столиці не вийде.

 

ТЕГИ: футбол
comments powered by HyperComments