Голова Харківської облради Артур Товмасян привітав з чемпіонством регбістів Ярославського (ВІДЕО)

Четвер, 8 липня 2021, 18:27
Голова Харківської облради Артур Товмасян привітав з перемогами 12-кратних чемпіонів України з регбі-7 - регбістів клубу "Олімп".
Голова Харківської облради Артур Товмасян привітав з чемпіонством регбістів Ярославського (ВІДЕО)

З гравцями і тренерами РК "Олімп" він зустрівся в четвер, 8 липня. Вітаючи спортсменів із заслуженою перемогою, Товмасян зазначив, що зустрічі керівництва області з командою "Олімп" вкрай важливі.

«Емоції сьогодні переповнюють. Я вдячний Олександру Ярославському, тому що він підтримує цей вид спорту, вкладаючи душу і гроші. І результати, які показує команда "Олімп" - це наша гордість. Ми привітали сьогодні кращих із кращих. Це бойовий вид спорту, бачимо, що багато хлопців прийшли з травмами та забоями. Не дивлячись на багато моментів, вони все ж грають і займають призові місця. Регбі - спорт для справжніх чоловіків, а харків'яни в ньому - найкращі. Регбі нам необхідно підтримувати (на Заході це досить популярний вид спорту), це розвиває у молоді бойовий характер. І будь-який спорт у нас - тільки плюс, він забирає дітей з вулиць. Пишаюся «Олімпом», - поділився Артур Товмасян.

Гравці і тренери клубу "Олімп" отримали почесні грамоти. У відповідь регбісти презентували голові Харківської облради фірмовий клубний подарунок - регбійний м'яч зі своїми автографами.

«Сезон був важким, але ми все три туру виграли. Дуже задоволені своїми хлопцями. Ми завжди відчували підтримку Харківської області, з нами поруч наш президент Олександр Ярославский, тому і добиваємося таких результатів. Тренуємося по 5-6 разів на тиждень, адже необхідно бути в формі. Команда "омолоджується", є новачки. Молоді хлопці приходять до нас з нашої ж академії. Якщо говорити про президента, то Олександр Ярославський "хворіє" командою, цікавиться всім, що може стосуватися "Олімпу". У всьому допомагає. Дуже пишаємося і клубом, і командою своєї, і Харковом. Попереду у нас - перемоги, хочеться і далі вигравати!» - розповів тренер РК "Олімп" Валерій Кочанов.

В історії "Олімпу" це 45-й титул і 12-я перемога на чемпіонаті України з регбі-7.

За підтримки Олександра Ярославського харківський "Олімп" став найтитулованішим українським регбійний клубом, зібрав величезну колекцію найвищих спортивних нагород і домігся стабільних видатних результатів. Спортсмени харківського клубу Ярославського - кадрова основа національної збірної України з регбі, яку очолює тренер РК "Олімп" - Валерій Кочанов.

comments powered by HyperComments