Чому варто почати користуватися 3G: п'ять причин для тих, хто ще сумнівається

Четвер, 19 листопада 2015, 18:12
В Україні вже давно говорять про 3G. Більш того тисячі користувачів віддають перевагу його повільнішому і менш прогресивному мобільному інтернету. Ну а якщо ви – не в числі тих, хто вже підключився, вам корисно буде ознайомитися з декількома причинами, за якими все ж варто це зробити.
Чому варто почати користуватися 3G: п'ять причин для тих, хто ще сумнівається

Нагадаємо, що у рамках нашого спецпроекту «Якісний 3g», який реалізується завдяки підтримці видатного вітчизняного оператора мобільного зв'язку Київстар, ми вже розповіли нашим читачам про те, чому такий актуальний зараз 3G для України. Ми поговорили про те, на що українці витрачають трафік 3G і з'ясували, хто є найактивнішим користувачем швидкісного інтернету в Україні.

Як відзначив на прес-конференції в Києві президент компанії «Київстар» Петро Чернишов, споживання мобільного інтернету з появою 3G виросло на 84%. До речі, за словами доповідача, щоденне споживання трафіку складає 41 Мб на кожного користувача, що більше ніж в Європі. Абоненти настільки довго чекали 3G, що зараз, образно висловлюючись, вони як «голодні вовки» накидаються на пропозиції операторів.

Якщо ж ви досі - не один з активних користувачів, ми представляємо п'ять причин, які переконають вас підключити 3G на своєму смартфоні або гаджеті.

Причина перша: швидкісний інтернет дозволить вам працювати там, де вам зручно і тоді, коли вам це треба

Це стосується, передусім, тих, чия робота тісно пов'язана з інтернетом. А це - велика частина сучасних українців. Повільний мобільний інтернет не дозволяє управляти сайтом із смартфону, а усі спроби хоч якось це зробити перетворюються на справжні муки. Між тим, частенько на рахунку кожна хвилина: якщо треба терміново виправити помилку або представити клієнтові проект і так далі.

Причина друга: розваги без меж

Мультимедіа - це те, що примушує все більше українців вибирати 3g. Ми живемо в час, коли в смартфоні не вистачає і 64 ГБ.

Між тим, більшість відео і фотографій зберігаються в пам'яті тих гаджетів, на які вони знімалися. Погодьтеся, комп'ютер і ноутбук - це робочі інструменти, мобільні гаджети - те, що супроводжує вас під час прогулянок. З 3G реалізовується можливість зберігання їх в «хмарних сервісах»: ви просто зберігаєте свої дані у віртуальних теках. Ще один плюс - їх фактично неможливо втратити навіть у разі, коли телефон зламався або його вкрали.

3G дозволить слухати музику онлайн: ви не будете вимушені вибирати з вашого плейлиста, ви зможете прослухати той трек, який зацікавив вас саме у цей момент.

Останнім часом актуальність набирає ОНЛАЙН-ТБ, оскільки саме такі незалежні телеканали показують все найбільш.

Причина третя: для тих, хто любить знімати

3G - інтернет, який дозволить не лише розважатися. Останнім часом в Україні розвивається цивільна журналістика: кожен може стати репортером і освітити актуальну на його думку тему - нехай навіть не на центральному телеканалі, а на своєму каналі в Youtube. Швидкісне підключення до мережі - одна з головних умов для стримера.

Причина четверта: для тих, кому інтернет потрібний не лише на телефоні

Мало хто замислюється над цим, але смартфон з підключенням до 3G може стати модемом, який без зусиль підключається до ноутбука і відкриває ще більше можливостей. Про те, як це зробити, ми розповімо детальніше в наступному матеріалі нашого спецпроекту.

Причина п'ята: для тих, хто любить спілкуватися

Відеозв'язок - одна з вагомих причин, за якою 3G набагато краще, ніж повільніший мобільний інтернет. Представте тільки: ви зможете не лише почути, але і побачити того, кому ви хочете подзвонити. Благо, у більшості смартфонів є фронтальні камери. З хорошим 3G інтернетом ви зможете брати участь в різного роду відеоконференціях, ви можете приєднатися до прямого ефіру прямо в дорозі.

Вивчивши усі плюси, які несе з собою технологія 3G, просто неможливо відмовитися від її підключення швидкісного інтернету, адже це не лише розваги без меж, але і маса нових можливостей.

 

comments powered by HyperComments