Сільській "кулібін" винайшов котел, що спалює все/ Відео

Понеділок, 23 жовтня 2017, 19:37
Усякий непотріб, який є у кожному домогосподарстві
Сільській "кулібін" винайшов котел, що спалює все/ Відео

Перевага "котлів Попова" - сміття не просто спалюється, а дає теплову енергію, що дозволяє зекономити домогосподарствам і навіть невеликим фермерським виробництвам, - повідомляє «Справжня Варта».

Володимир  Попов /с.Ободівка,  Тростянецький район, Вінницік область/: "Просто всяке сміття перетворюється на тепло. будь-яке паливо: щепа, полова, пелети, брикети, солома, очерет... Усякий непотріб, який є у кожному домогосподарстві. Винахід полягає у тому, що знайдено рішення, щов усе це гарно спалити, і також зробив хороший теплообмінник, щоб потім забрати тепло. І полічився компактний такий котел...  У мене просто серце болить, коли я їду і бачу, як на полях спалюють солому. А це - прекрасне паливо, можна використовувати. Гілля, яке масово спалюють після розчищення узбіччя доріг... Я виготовив невеличкий пристрій, який перемелює гілля на дрібні частини - і це вже паливо, для такого котла, як мій".

Свй винахід Попов запатентував давно, але підтримки від влади не отримує. Але підприємці для великих теплиць чи будинків замовляють у Попова його котли, а  сам він поштучно виготовляє їх  на замовлення сусідів чи знайомих. 

За його словами, котел окуповується за два роки, - повідомили ЗМІ.

Як раніше писала «Справжня Варта»,  у Харкові винайшли технологію перетворення кавового напію на каву.

"Самородки" купували в інеті напій і фасували його під виглядом кави на подальший продаж.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments