Люди чекають, що перед виборами кандидати в депутати частково допоможуть їм у вирішенні певних проблем

Жанна Титаренко  |  Субота, 9 жовтня 2010, 14:14
Мешканці вулиці Краснодарська будинків № 171, 171-А, 171-Г страждають від токсичних викидів м’ясокомбінату. Неприємний запах у повітрі відчувається навіть вдень, а вночі об’єми диму значно збільшуються.
Люди чекають, що перед виборами кандидати в депутати частково допоможуть їм у вирішенні певних проблем

Прямо під вікнами дев’ятиповерхових житлових будинків м’ясокомбінат було збудовано приблизно 7 років тому. За словами мешканців вулиці Краснодарська, власником підприємства є якийсь київський депутат.

За останні півтора роки підприємство розширилося. На м’ясокомбінаті коптять ковбаси, які містять хімічні домішки. Дим, що викидається у повітря інколи залишає невеликий наліт на автомобілях і вікнах квартир, які розташовані поруч.

За словами мешканців вулиці Краснодарська, а саме будинків № 171, 171-А, 171-Г минулого року ввечері у власній квартирі від нападу астми померла 17-річна дівчина. Люди, які хворіють бронхітами і проживають поруч із м’ясокомбінатом мають постійні загострення своїх недуг.

Дехто з людей писав скарги до Харківських чиновників, але проблема і досьогодні залишається не вирішеною. Перед виборами мешканці вищезгаданих будинків намагаються привернути увагу до своєї проблеми кандидатів у депутати місцевих рад і сподіваються хоч на якусь допомогу.

Але жоден чиновник, кандидат на посаду мера чи депутата навіть не пообіцяв компенсацій на лікування дихальних шляхів, не кажучи вже про закриття підприємства.

Кандидатів у депутати зараз чи не найбільше хвилює подорожчання паперу на 30% та послуг типографії.

Нагадаємо, що  мешканці Харкова мають також інші, не менш вагомі невирішені проблеми.

 

comments powered by HyperComments