У Краматорську судитимуть бійця 92 ОМБр (фото)

Понеділок, 4 квітня 2016, 08:13
Суд об'єднав в одному розгляді клопотання адвокатів і депутатів облради та Чугуївської районної ради щодо зміни запобіжного заходу для Павла Долженко.
У Краматорську судитимуть бійця 92 ОМБр (фото)

У понеділок, 4 квітня, о 14:30 суд розпочне визначатися із запобіжним заходом для бійця 92 ОМБр «Криму» (Павло Долженко). Засідання було перенесено.

«Засідання не відбулося через те, що підозрюваного не привезли в зал суду. У суді це пояснили тим, що в конвою в п'ятницю короткий день і доставити підозрюваного з Бахмута в Краматорськ вони о 14:00 можуть, а відвезти назад — ні», — розповів глава юридичної компанії СЕНС Консалтинг, яка забезпечує захист «Змія» і «Криму» Леонід Маслов.

Також він повідомив, що клопотання адвокатів і депутатів щодо Долженко об’єднали в одному клопотанні.

«Суд об'єднав в одному розгляді клопотання адвокатів, одне з яких було про зміну запобіжного заходу на домашній арешт, а інше — на особисту поруку депутатів облради Тетяни Бідняк, Вікторії Мілютіної, депутата облради Івана Ракича і депутатів Чугуївської районної ради. Чому це добре? Інакше було б два судових виробництва, що створило б певні процесуальні ускладнення і могло б привести до затягування розгляду», — сказав він.

Павла Довженко звинувачують в організації нападу на ЗМГ «Щастя» в вересні 2015 року (ч.2 ст.115 КК України - умисне вбивство з обтяжуючими обставинами). Краматорський міський суд заарештував демобілізованого бійця розвідроти 92-ї ОМБ 14 лютого. Наразі його утримують в Бахмутськом СІЗО.

comments powered by HyperComments