У Тернополі грали у «живі шахи». Харків’янин програв (фото)

Субота, 9 квітня 2016, 12:18
Молодь намагаються долучити до інтелектуальних ігор. Фіналісти турніру «Інтелектуальна битва університетів» зустрілися за шаховою дошкою.
У Тернополі грали у «живі шахи». Харків’янин програв (фото)

Театральне видовище - «Живі шахи» - у рази збільшена дошка, де фігурами слугували перевдягнуті в костюми шахових фігур учні 18 школи.

«Такі шахи хотіли провести ще під час минулорічної «битви». Але було мало часу. Цього ж року ми вже зв’язались з Вінницею за костюми, та зробили велику шахову дошку. Також ми залучили дітей з тернопільської 18 школи, які стали нашими фігурами», — розповідає один з організаторів Микола Миськів.

Змагалися фіналісти турніру «Інтелектуальна битва університетів» Данило Сорока зі Львова та Артур Шумов із Харкова. Переможцем став львів’янин.

Організатори вважають, що таким чином можна забезпечити змістовне дозвілля молоді і зацікавити її грати у інтелектуальні ігри, пише видання «Терен».

«Інтелектуальна битва університетів» проходила у Тернополі 7-8 квітня. Громадська організація «Молодіжне об’єднання «Файне місто» реалізовує проект уже другий рік поспіль. Студенти з різних куточків країни мають змогу проявити свою винахідливість та нестандартність мислення. Програма передбачає дебати, мафію, Mind Gamе, Cash Flow, шахи, нейрогеймінг, настільні ігри, квест. Для учасників також проводять тренінги для формування впевненої особистості. Цьогоріч, окрім Харкова і Львова, були команди з Києва, Запоріжжя, Дніпропетровська, Черкас та Тернополя.

 

comments powered by HyperComments