Кабмін радить селянам відмовлятися від газу. Добкін відповів нецензурно

Субота, 7 травня 2016, 17:54
В ефірі телеканалу «Еспресо.ТВ» віце-прем’єр Павло Розенко заявив, що встановлення єдиної ринкової ціни на газ та скорочення обсягів споживання голубого палива – це шлях до повної енергетичної незалежності України.
Кабмін радить селянам відмовлятися від газу. Добкін відповів нецензурно

«Насправді, Україна мала би переходити на ринкові ціни на газ протягом останніх щонайменше 10 років. Якби так було, темпи зростання цін на енергоносії і темпи зростання рівня життя людей були б однаковими. Але ось ці 10 років безпробудного популізму привели нас до того, що ми прийшли до «часу ікс», коли ми невідкладно маємо робити вибір – чи буде Україна реально незалежною, в тому числі енергонезалежною, насамперед від Росії»,— цитує віце-прем’єра Урядовий портал.

Він зауважив, що завдяки підвищенню цін на газ та іншим крокам Україні вдалося в опалювальний сезон обійтися без російського газу. Але ситуація і тенденції на ринку гарантують, що тарифи не знижуватимуться. «Україна повинна різко скоротити споживання газу. Зменшення споживання газу – це шлях до енергетичної незалежності України», – наголосив Павло Розенко, додавши, що мешканцям сільських територій варто думати над поступовою відмовою від споживання газу.

Віце-прем’єр також в чергове констатував, що встановлення єдиної ринкової ціни на газ, було необхідним кроком.

На заяви чиновника вилаявся у своєму «Твіттері» колишній голова Харківської ОДА, нардеп від «Опозиційного блоку» Михайло Добкін.

Не залишилися осторонь і користувачі «Фейсбуку». Зокрема, відомий блогер з ніком Антон Ходза пише: «Селянам газ не потрібен. Газ розбещує селян. От був у них газ і шо? Харашо жили? Х*й там. Висновок: газ погіршує рівень життя селян. От як газу не було раніше, так у кожного по три корови було, воли, коні, кабанчики. А потім стали селяни газом голі дупи обігрівати. Держава піклується про своїх селян, тому рубайте дрова».

comments powered by HyperComments