За одну Савченко двох ГРУ-шників дають - Надія Савченко сьогодні повернулася в Україну (оновлено)

Тетяна Зарубіна  |  Середа, 25 травня 2016, 14:46
Україна з нетерпінням чекала повернення Савченко. В аеропорту «Бориспіль» зібрались десятки журналістів в очікуванні президентського літака, яким, імовірно, Надія Савченко летить із Ростова-на-Дону.
За одну Савченко двох ГРУ-шників дають - Надія Савченко сьогодні повернулася в Україну  (оновлено)

Після майже двох років ув'язнення у Росії українська льотчиця і депутат Надія Савченко повертається до України. Найпершими про це повідомили ЗМІ, чиновники поки не розкривають деталі.Цю інформацію підтвердив і адвокат Надії Савченко Марк Фейгін.

Як пише "Українська Правда", мама Савченко з її сестрою, лідером парламентської фракції "Батьківщина" Юлією Тимошенко і парламентаріями від цієї фракції виїхали в аеропорт "Бориспіль".Сестра Надії Савченко Віра заявила журналістам, що якщо її сестра по прибуттю до Києва буде поміщена в СІЗО, то добровольчі батальйони поїдуть туди разом з нею. Як повідомляє Радіо Свобода, Віра Савченко, таким чином, відповіла на провокаційне запитання: «Куди повезуть Надію Савченко - в СІЗО?»

Крім того, кортеж офіційних автомобілів прибув до аеропорту «Бориспіль». З аеропорту ведеться пряма трансляція:

Як повідомляє УНН літак, на борту якого, ймовірно, перебувають російські військові Євген Єрофєєв та Олександр Александров, приземлився в аеропорту “Внуково” у Москві. Про це стало відомо .Зазначається, що літак сів о 13:38 у московському аеропорту "Внуково". Відомо, що росян хочуть обміняти на Надію Савченко.

Онланй трансляціюприльоту Надії можна побачити тут:

 

Оновлено: Як повідомив Петро Порошенко :

"Президентський літак з Героєм України Надією Савченко приземлився!

Вітаємо Надію на рідній землі!

‪#‎SavchenkoIsFree‬"

 

comments powered by HyperComments