Мураєв кидає Опоблок заради нового політпроекту

Вівторок, 31 травня 2016, 17:46
Народний депутат Євген Мураєв обраний по «мажоритарці», тому залишиться в Раді.
Мураєв кидає Опоблок заради нового політпроекту

«Я дійсно маю намір вийти з фракції», — повідомив він «Страні».

Джерела видання у фракції прогнозують, що Мураєв вийде вже на цьому пленарному тижні.

Колега депутата по Опозиційному блоку Михайло Папієв припустив, що рішення про його вихід пов'язаний з недавно минулим з'їздом партії. «На з'їзді в Опозиційному блоці відбулися структурні зміни. Можливо, Мураєв просто не вписався в новий розклад. А можливо, вирішив взяти участь в новому політичному проекті», — припустив Папієв.

Зазначимо, що на останньому партійному з'їзді було затверджено новий склад керівних органів. Джерело в оточенні Мураєва повідомило «Страні», що мова дійсно йде про новий політичний проект, який нардеп буде розкручувати разом з Вадимом Рабиновичем, який раніше оголосив про вихід з Опоблоку.

«Я вважаю, що сьогодні потрібно переходити до більш радикальної опозиції, яка буде пояснювати людям, що відбувається насправді в країні і пропонувати шляхи виходу з кризи», — заявляв народний депутат.

Євген Мураєв народився 2 грудня 1976 року в Змієві. Працювати почав з 2000 року, одразу директром. У березні 2006 року став депутатом Харківської обласної ради V скликання від партії Інни Богословської «Віче». Очолив постійну комісію з питань паливно-енергетичного комплексу, енергозбереження та житлово-комунального господарства. Повторив успіх у 2010 році, але вже від Партії регіонів. У 2010 році призначений головою Зміївської райдержадміністрації. Народний депутат України VIII скликання від Опозиційного блоку, член комітету ВРУ з питань податкової та митної політики. У ВР пройшов по мажоритарному округу в Харківській області. 31.03.2015 р Євген Мураєв призначений міністром економічного розвитку і торгівлі в «Опозиційному уряді».

comments powered by HyperComments