До 25-ї річниці незалежності в Україні проводять конкурс відео

Понеділок, 25 липня 2016, 16:54
Міністерство закордонних справ запрошує взяти участь у проекті #ThisIsUkraine.
До 25-ї річниці незалежності в Україні проводять конкурс відео

«Це чудова можливість для кожного українця до 25-ї річниці незалежності України показати світу найкрасивіші місця нашої з вами Батьківщини. Впевнені, що Ви багато подорожуєте Україною та знаєте безліч унікальних місць, які не знайти у жодному туристичному путівнику, але які варто побачити на власні очі. Разом з МЗС Ви можете поділитися своїми враженнями з іноземцями та показати, якою різноманітною та багатогранною є Україна», — пише Урядовий портал.

Задля участі потрібно під час подорожі по Україні зняти 15-секундне відео з краєвидом та надіслати його на електронну адресу: press2@mfa.gov.ua або розмістити на власному акаунті у «Фейсбуці» чи «Інстаграмі», додавши опис місця та хештег #ThisIsUkraine.

Переможцям конкурсу обіцяють можливість взяти участь в урочистих заходах МЗС з нагоди 25-ї річниці незалежності України та отримати подарунок від Міністра закордонних справ України Павла Клімкіна.

25 кращих відео за підсумками конкурсу змонтують у інтерактивний туристичний путівник маловідомими місцями України, які варто відвідати.

Результати МЗС оприлюднить на своїх офіційних сторінках в соціальних мережах у День Незалежності України.

comments powered by HyperComments