Крим завантажили ядерною зброєю – Джемілєв

Середа, 7 грудня 2016, 01:03
Уповноважений президента України у справах кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв заявив в Європарламенті, що Росія завезла в Крим ядерну зброю.
Крим завантажили ядерною зброєю – Джемілєв

«За нашими даними, на півострів завезли ядерне озброєння, – повідомив Мустафа Джемілєв під час виступу в Європейському парламенті в рамках дебатів, присвячених анексії Криму. – Інформаційні служби Меджлісу володіють даними, що завезені шість ядерних боєголовок».

Він додав, що Крим зараз перетворено на військову базу:

«Згідно з інформацією нашої контррозвідки, там близько 70 тисяч військових, включаючи ФСБ і поліцію», – розповів лідер кримських татар депутатам Європарламенту.

Крім того, Джемілєв повідомив, що зараз в окупований Крим повернулися часи радянського союзу: «Окупанти ліквідували всі демократичні свободи, встановлений режим, подібний до радянського. Люди живуть у страху, процвітають доноси. До кримських татар особливе ставлення, тому що вони чітко сказали, що не приймають окупацію», – підкреслив політик.

Лідер кримських татар зазначив, що приблизно 95% репресій, які відбуваються на території окупованого півострова, припадає на кримських татар.

comments powered by HyperComments