Чиновника, який скоїв ДТП в стані алкогольного сп’яніння, викликали «на килим» до начальства

Субота, 10 грудня 2016, 13:05
Співробітник управління контролю та аудиту Львівської міськради спричинив 9 грудня аварію на дорозі. Того дня чиновник знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
Чиновника, який скоїв ДТП в стані алкогольного сп’яніння, викликали «на килим» до начальства

Як повідомляє УНІАН, таку інформацію надала прес-служба Львівської міськради. Як було зазначено в повідомленні, аварія, спровокована п’яним працівником мерії, сталася на вулиці Городоцькій. На щастя, жертв не було. Причини інциденту поки ще з’ясовуються. За словами в.о. директора департаменту «Адміністрація міського голови» Євгена Бойка, у понеділок цей чиновник повинен надати письмове пояснення щодо того ДТП. І, скоріш за все, він втратить займану посаду.

Харків також не обходиться без подібних інцидентів. Наприклад, 6 грудня поступила інформація, що п’яний поліцейський відкрив вогонь по сміттєвозу. Як повідомляла «Справжня варта», тоді фігурантом скандалу став начальник слідчого відділу Московського відділу поліції, підполковник Сергій Дводненко. Проте згодом правоохоронці повідомили, що була розпочата службова перевірка за фактом даного інциденту. Проте вони заперечували те, що працівником поліції була застосована зброя.

comments powered by HyperComments