Нові постріли на Світлодарській дузі: зафіксовані вирви від 152-міліметрових снарядів

Вівторок, 20 грудня 2016, 22:31
Знімальна група «5 каналу», яка працює у Луганському, чула постріли 20 грудня близько 14:00. До Харкова привезли Понеділок, 19 грудня 2016, 20:13 Всі бійці отримують необхідну медичну допомогу.
Нові постріли на Світлодарській дузі: зафіксовані вирви від 152-міліметрових снарядів

Унаслідок обстрілів у селі зруйновані кілька будинків, легких поранень зазнала місцева мешканка. Однак, нині паніки серед мешканців немає.

«Зараз у селищі, на щастя, тихо, однак близько години тому ми чули постріли вдалині, поодинокі постріли в Луганському. Внаслідок цих обстрілів, цього загострення, постраждало дві вулиці в різних частинах міста. Це вулиця Калініна і вулиця Миру», – повідомила кореспондент «5 каналу» Євгенія Подобна.

«Ми знаходимо дуже багато воронок від артилерійських снарядів, принаймні, військові кажуть що це працювала 152 міліметрова артилерія. Сьогодні в один з будинків потрапив снаряд. Щодо цивільного населення, місцеві кажуть, що постраждалих немає, а одна жінка отримала легкі поранення. Зараз полагодили газогони і електромережі, в селі є газ і світло», – додала вона.

Взагалі, настрої у селищі достатьно позитивні. Місцеві спокійно ставляться до того, що відбувається, і паніки жодної в селі немає. Втім, мешканці кажуть, що востаннє такі обстріли по селу були у серпні 2015 року.

Нагадаємо, напередодні ввечері речник прес-центру штабу АТО Леонід Матюхін повідомив, що бойовики поновили обстріли на Світлодарській дузі. Терористи серед ночі обстріляли із БМП село Сизе на Луганщині.

Нагадаємо, шестеро бійців, поранених на Світлодарській дузі, прибули до харківського госпіталя. А 21 грудня в Дергачах поховають бійця Романа Радівілова, який загинув у бою на Світлодарській дузі.

 

comments powered by HyperComments