Лютого призначено керівником Національної поліції України у Черкаській області

Понеділок, 26 грудня 2016, 09:42
В.о. голови Нацполіції України Вадим Троян представив колишнього високопоставленого харківськийого міліціонера особому складу поліції Черкас 24 грудня
Лютого призначено керівником Національної поліції України у Черкаській області

"Під час заслуховування було повідомлено особовому складу, що керівництво Нацполіції ухвалило рішення про призначення Лютого Валерія Васильовича керівником Головного управління Нацполіції в Черкаській області", - сказав речник поліції Дмитро Грищенко.

За його словами, у листопаді наказ про призначення Лютого призупинили через, те що "виникли питання щодо схвалення призначення громадськістю".

"Опісля були проведені консультації із громадськістю, після яких таки ухвалили рішення, що Лютий очолюватиме Головне управління Нацполіції у Черкаській області", – сказав речник поліції.

На веб-сторінці поліції Черкаської області немає інформації про призначення Валерія Лютого. Однак на сайті Національної поліції прізвище Лютого є у переліку керівників обласних управлінь.

Як повідомляв УНІАН, у Черкасах кілька десятків активістів "штурмували" обласне управління Національної поліції, вимагаючи зустрічі з його новопризначеним керівником.

Раніше Лютий керівав поліцієй Кривого Рогу, до цього був радником Харківського міського голови Генадія Кернеса..

ютий, будучи керівником поліції Кривого Рогу

Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/politics/1697092-popri-protesti-valeriya-lyutogo-priznachili-kerivnikom-politsiji-cherkaschini-zmi.html
comments powered by HyperComments