Утилізація сміття по-львівськи: Садовий вивозить сміття у закриті шахти - ЗМІ

Вівторок, 3 січня 2017, 12:44
Жителі львівського села знайшли "приємну" сміттєву сховку на території закритої шахти
Утилізація сміття по-львівськи: Садовий вивозить сміття у закриті шахти - ЗМІ

Новий рік для мешканців села Бендюги розпочався із знахідки сміттєвого сховку на території закритої шахти "Бендюзька" (колишня "Великомостівська №2").

Чеки та документи, які люди побачили у відходах, свідчать про те, що відходи примандрували сюди зі Львова. На місце події виїхали депутати Львівської обласної ради Володимир Ткачик та Ігор Грабінський. Вони й викликали поліцію та працівників Державної екологічної інспекції у Львівській області, які зафіксували порушення, - пише видання "Справжня Варта. Львів".

Журналісти відзначають, що "напередодні мер заявив, що місто пресує сміття і складає його в промзоні Рясного і звинуватив своїх політичних опонентів в сміттєвій блокаді".

Нагадаємо, 30 травня, орієнтовно о 15.30,  на Грибовицькому сміттєзвалищі поблизу Львова стався обвал сміття, під завалами опинилася пожежники. Після цього стало відомо, що шанси врятувати людей з-під завалів Грибовицького сміттєзвалища мізерні. Для порятунку людей на сміттєзвалищі бракувало рукавиць та респіраторів. За фактом зсуву сміття на Грибовецькму сміттєзвалищі , внаслідок якого під завалами опинились рятувальники, було відкрито кримінальне провадження.

comments powered by HyperComments