Парасюка та Семенченка назвали "покемонами з недоторканістю"

П'ятниця, 17 лютого 2017, 13:26
Партію "Самопоміч" звинуватили у підігруванні Москві
Парасюка та Семенченка назвали "покемонами з недоторканістю"

Блокада в зоні Антитерористичної операції відбувається з ініціативи Москви. Таку думку висловив у блозі на "Обозревателе" шеф-редактор видання Орест Сохар.

"Саме Кремлю вигідно нині завдати разючих збитків для країни: енергетичних..., промислових..., економічних..., соціальних.Тут у мене лише два запитання. Перше з них – чи є в країні влада?", - пише він.

За його словами, "два покемони з депутатською недоторканністю - Парасюк і Семенченко-Грішин - створили приватну армію і блокують залізничні колії". Таким чином вони показують, що "в країні немає влади".

"Три роки тому через нерішучість декількох нібито державних діячів проросійські та російські орки відтяли значну частину Донбасу, нині - через пасивність інших персонажів - ми можемо отримати катастрофу значно більшого масштабу, яка поглине економіку країни. І тоді змінити щось буде неможливо", - вважає Сохар.

Він згадує політичного лідера "отих покемонів" Андрія Садового, який "ось уже тривалий час ніяк не коментує діяльність своїх підопічних".

Як виявилось, журналісти "Обозревателя" намагались узяти в Садового коментар щодо блокади, але не почули нічого іншого, крім "контрабанда - це погано".

Сохар стверджує: блокада організована росіянами і вигідна лише їм.

Автор блогу поклав на партію "Самопоміч" відповідальність за "козачкування на користь Росії" і "підривну діяльність проти України".

Тим часом прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що внаслідок дій тих, хто перекрив постачання вугілля до підприємств енерго- та теплозабезпечення, починають страждати люди.

Раніше уряд доручив головам облдержадміністрацій розробити плани для зменшення енергоспоживання у пікові години навантажень. У Кабміні це пояснили складною ситуацією в енергетиці України через нестачу вугілля для теплогенеруючих компаній.

comments powered by HyperComments