Уночі по будівлі патрульної поліції вдарили з гранатомету /Фото

Понеділок, 20 березня 2017, 11:10
Невідомий вистрілив з РПГ-22 по адмінбудинку.
Уночі по будівлі патрульної поліції вдарили з гранатомету /Фото

У місті здійснюється план-перехват, блоковані виїзди з міста, перевіряються автівки і перехожі.

За словами представників Рівненького ГУНП, постраждалих на вул. Бандери немає, але патрульні тимчасово залишилися без тренажерного залу, під який було переобладнано підірвані гаражі.

Про протистояння у Рівненській області копачів бурштину і поліції неодноразово повідомлялось - від бійок до збройних конфликтів і перекриття трас, але поліція поки що утримується від пояснення причин нічного теракту зв'язком з бурштинними конфліктами.

Нагадамо, що у Харкові двірник знайшов у сміттєвому баку базуку. Інформація надійшла до Київського відділу поліції 15 березня о 15:50. Двірник розповів, що у сміттєвому баку на вулиці Метробудівників він знайшов предмет, схожий на гранатомет.

На місце події тут же виїхала слідчо-оперативна група та вибухотехніки. Перевіркою було виявлено порожній пусковий пристрій від гранатомету «РПГ».

Також затриманий поліцією військовослужбовець з АТО якось не помітив, що везе з відрядження додому ручний гранатомет/ Фото. Більше 50 набоїв, два корпуси гранати «РГД-5», два корпуси гранати «Ф-1», 4 запали до них, ручний гранатомет знайшли у «Фольксваген-Пассат» під керуванням 49-річного чоловіка.

 

 

 

comments powered by HyperComments