У кількох містах України частково відновлено опалювальний сезон

Середа, 19 квітня 2017, 02:51
Опалювальний сезон відновлено в Івано-Франківську, Кременчуці та Львові.
У кількох містах України частково відновлено опалювальний сезон

В Івано-Франківську у зв’язку зі значним похолоданням відновили теплопостачання в лікувальні та навчальні заклади міста.

«У майбутньому працюватимемо, аби перевести школи та садки Івано-Франківська на автономне опалення, щоб створити максимально комфортні умови для наших дітей», – зазначив міський голова Руслан Марцінків.

За повідомленням Державної служби України з надзвичайних ситуацій, в Івано-Франківську та області з 18 до 22 квітня очікується холодна погода: вночі заморозки у повітрі 0-5 градусів, на поверхні грунту 3-8 градусів, температура вдень 2-9 градусів тепла.

За повідомленням прес-служби Львівської міської ради, опалювальний сезон триває у Львові.

«Температура зовнішнього повітря поки не дозволяє приймати рішення про закінчення опалювального сезону. Щоб припинити подачу опалення потрібно, щоб середньодобова температура протягом трьох діб була вищою 8 градусів тепла. Наразі такої температури не спостерігаємо», – повідомив начальник управлінні інженерного господарства ЛМР Олександр Одинець.

Так, станом на ранок 18 квітня опалення подається до усіх споживачів «Львівтеплоенерго».

Також у зв'язку з заморозками в Кременчуці відновлюють опалювальний сезон. За словами віце-мера міста Ольги Усанової, опалення включать на тиждень, опалюватися будуть стаціонари Другої, Третьої і П'ятої міських лікарень, дитяча лікарня та пологовий будинок. Вказані медустанови опалюють автономні котельні, тому там можливе відновлення подачі тепла.

На найблжчі дня синоптики попереджають про погіршення погодних умов в Україні до 22 квітня.

comments powered by HyperComments