Нацгвардійці на деякий час стануть темно-синіми/ Фото

Понеділок, 8 травня 2017, 07:10
В форму одягу нового зразка темно-синього кольору одягнуть тих, хто забезпечує правопорядок «Євробачення-2017» у Києві
Нацгвардійці на деякий час стануть темно-синіми/ Фото

Близько 300 військовослужбовців 25-ої окремої бригади охорони громадського порядку Нацгвардії, що дислокується у Києві, вийдуть на вулиці столиці у новій формі.

Окрім цього, форму нового зразка також отримали 300 гвардійців, які забезпечують охорону дипломатичних представництв та консульських установ, розміщених у столиці України. Сьогодні, 3 травня, вони вже заступили на службу у синьому та встигли уподобати новий однострій. 

Рішення мотивоване тим, що у більшості країн Європи правоохоронці носять форму темно-синього або чорного кольорів. Загальновизнано, що за таким кольором одягу можна ідентифікувати представників правоохоронних органів на вулицях міст, - повідомили у Нацгвардії.

Як раніше писала «Справжня Варта», Особовий склад бригади швидкого реагування Національної гвардії України спільно з працівниками Національної поліції приступив до виконання службово-бойових завдань на стаціонарних постах м. Києва

До України вже прибувають учасники конкурсу. За добу прикордонники зустріли більше 160 учасників конкурсу "Євробачення".

comments powered by HyperComments