Кабмін з губернатором розпочали виконувати план спасіння Львова від сміття/ Відео

П'ятниця, 23 червня 2017, 19:47
Відсьогодні у Львові розпочалося вивезення сміття
Кабмін з губернатором розпочали виконувати план спасіння Львова від сміття/ Відео

"Нагромаджені 6 500 тонн відходів розпочнуть вивозити із сміттєвих майданчиків на полігони області, які зазначені у попередньо підписаному меморандумі ", - написав у своєму фейсбуці віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, якого прем’єр-міністр Гройсман призначив відповідальним від Уряду за вирішення сміттєвої проблеми Львова, - повідомляє «Справжня Варта»

Перевізники обіцяють завершити вивезення сміття впродовж 2 тижнів. Департамент Львівської ОДА ЖКГ розробив маршрути вивозу твердих побутових відходів із міста», - написав Зубко.

За його словами, вивезення твердих побутових відходів зі сміттєвих майданчиків Львова розпочалося, а голова ОДА Олег Синютка замість мера Садового змушений знов брати в свої руки оперативну допомогу львів'янам.

Як раніше писала «Справжня Варта», Андрій Садовий має всі необхідні фінансові й адміністративні інструменти для подолання цієї проблеми - вважає прем’єр-міністр Воломир Гройман.

«Я теж був міським головою з 2006 по 2014 рік. У мене теж була така проблема, і я сам вів перемовини з мешканцями сіл і суміжних містечок, у нас також була блокада сміттєзвалища, але ми по-господарськи підійшли і зробили один з найкращих переробних комплексів – без жодної копійки з держбюджету і жодного дзвінка. Проблеми були зняті», - сказав Глава Уряду.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments