Луценко "добрався" і до Черновецького

Середа, 26 липня 2017, 18:01
Суд дозволив Генеральній прокуратурі України затримати екс-київського мера
Луценко "добрався" і до Черновецького

Мета затримання - привод Леоніда Черновецького до суду, де йому виберуть запобіжний захід, - повідомляє «Справжня Варта»

Управлінням з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями, здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного будівництва об’єкту інженерної та транспортної інфраструктури (вертолітного майданчика) на Парковій дорозі в місті Києві, - нагадала  прес-секретар Юрія Луценко Лариса Сарган у своєму фейсбуці.

За її словами, 14.07.2017р. колишньому Київському міському голові Черновецькому Л.М. повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 364 КК України /зловживання службовим становищем - Редакція/..

Ураховуючи, що підозрюваний ухиляється від слідства та його місцезнаходження не відоме, отримано дозвіл суду на його затримання.

Як раніше писала «Справжня Варта»,  Верховна Рада України підтримала подання Генеральної прокуратури на арешт народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна.

Раніше Генеральний прокурор України Юрій Луценко звинуватив Добкіна у причетності до земельних махинацій.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments