До Дня захисника України Національна гвардія України зняла патріотичний відеоролик /ВІДЕО

Субота, 14 жовтня 2017, 01:23
«Україно, живи! Україно, вставай!» – українські військові, які несуть службу на передовій, привітали українців з Днем захисника України.
До Дня захисника України Національна гвардія України зняла патріотичний відеоролик /ВІДЕО

Національна гвардія України зняла патріотичний відеоролик для підняття бойового духу захисників України, повідомляє «Справжня Варта».

Зйомки ролика відбувалися на одному з військових полігонів, де йде підготовка та злагодження підрозділів НГУ. У кадрі лейтенант Нацгвардії України Вікторія Гунбіна читає зворушливий вірш «Україно, живи!», автором якого є юна киянка Зоряна Макаренко.

Вірш актуальний за своїм змістом і несе сильне емоційне навантаження. Автор слів закликає Україну не здаватися після всього пережитого і стояти до кінця, попри біль від «ран та побоїв».

Нацгвардійці були одними з перших, хто відбув на Донбас весною 2014 року захищати Україну. Тисячі добровольців тоді влилися у лави Нацгвардії України. Підрозділи Нацгвардії вписали чимало героїчних сторінок в історію сучасного українського війська. За цей час у зоні проведення АТО загинули понад 200 військовослужбовців Національної гвардії України. У той же час, за свою мужність та героїзм багато військовослужбовців нагороджені почесними державними та відомчими відзнаками і є прикладом для товаришів по службі та молодого покоління.

«І сьогодні, у День свого свята, Нацгвардія продовжує захищати суверенітет та територіальну цілісність України, виконує завдання із захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян і є потужним інструментом протидії злочинним і терористичним проявам по усій території країни», – наголошують в Нацгвардії.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments