Ще тисяча українських вишів та шкіл безкоштовно вивчатимуть англійську мову

Середа, 29 листопада 2017, 12:43
За поточний рік більше тисячі навчальних закладів України долучилася до безкоштовного вивчення англійської.
Ще тисяча українських вишів та шкіл безкоштовно вивчатимуть англійську мову

2017 року більше тисячі українських навчальних закладів приєдналося до вивчення англійської мови на безкоштовній он-лайн платформі Lingva.Skills, передає Міністерство освіти і науки. Дані курси розраховані як на студентів та школярів, так і на вчителів, викладачів та науковців. За словами Юрія Рашкевича, заступника Міністра освіти і науки, спілкування іноземними мовами стане однією з ключових компетентностей Нової української школи. Він зазначив, що в Міносвіті прагнуть до того, щоб кожен з них міг розуміти, писати, висловлюватися англійською чи іншою іноземною мовою.

Рашеквич також розповів, що українська освіта та наука активно інтегруються в європейський та світовий простір. Тому знання англійської мови має зараз дуже велике значення для студентів та науковців. Через це і був підтриманий проект Lingva.Skills, який відкриває багато можливостей для безкоштовного вивчення англійської.

Заплановано, що межах підписаного МОН та Lingva.Skills меморандуму до вивчення англійської буде залучено 500 тисяч українських вчителів та викладачів. На сьогодні навчання проводиться лише в режимі он-лайн. Створюється система за методом змішаного навчання (blended learning), де буде поєднано он-лайн  навчання із навчанням в аудиторії із викладачем.

Як повідомляла «Справжня варта», в Харкові має відбудитеся ярмарок «Книжковий Миколайчик», який буде цікавий і дітям, і дорослим. Там всі охочі зможуть придбати книги по 5 гривень та послухати казки у виконанні харківських акторів та музикантів.

comments powered by HyperComments