На одному з військових полігонів розпочався конкурс на кращу артилерійську батарею ЗСУ

Четвер, 18 жовтня 2018, 12:02
У Збройних Силах України протягом поточного року сплановано і проводиться низка конкурсів і змагань на кращого фахівця військової справи.
На одному з військових полігонів розпочався конкурс на кращу артилерійську батарею ЗСУ

Про це повідомляє прес-служба Командування Сухопутних військ ЗС України.

Проведення цих заходів сприяє поглибленню професійних знань, виробленні практичних навиків і відточенню професійної майстерності в оволодінні озброєнням та військовою технікою.

На одному з військових полігонів Київщини розпочався конкурс на кращу артилерійську (мінометну, причіпну, самохідну, реактивну, протитанкову) батарею Збройних Сил України.

За словами голови організаційного комітету конкурсу полковника Олександра Сонніка: «Переважна більшість військових колективів, що приймає участь у конкурсі, має бойовий досвід. Отже боротьба за звання кращих розрахунків буде не лише видовищною, але й цікавою в плані розвитку військової науки, так як кожен артилерійський розрахунок має свій випробуваний і відточений підхід у виконанні завдань конкурсу, своєрідні «ноу-хау», які будуть вивчатися і систематизуватимуться, а в подальшому безцінний досвід буде використаний у підготовці артилерійських підрозділів».

comments powered by HyperComments