В Ірані розбився літак з українцями на борту: загинули всі пасажири та екіпаж (ФОТО)

Середа, 8 січня 2020, 10:57
«Боїнг 737», що належить компанії МАУ, розбився незабаром після зльоту з аеропорту іранського Імама Хомейні. На борту літака було 168 пасажирів і 9 членів екіпажу.
В Ірані розбився літак з українцями на борту: загинули всі пасажири та екіпаж (ФОТО)

Як повідомив у Facebook секретар РНБО Олексій Данилов, серед них 11 громадян України – двоє пасажирів та 9 членів екіпажу.

«За оперативною інформацією, на борту Boeing 737 рейсу PS 752 авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України», який розбився після вильоту з аеропорту Імама Хомейні в Тегерані, знаходилося 2 громадянина України і 9 членів екіпажу - також громадяни Украіни», – написав він.

За його словами, Зараз відбуваються переговори з іранською стороною щодо підтвердження безпечного вильоту для двох українських літаків, які мають транспортувати загиблих українців. Літаки надають Міністерство оборони України і Державна служба України з надзвичайних ситуацій і готові до вильоту одразу після вирішення Іраном питань безпеки.

Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко назвав кількість пасажирів рейсу PS752 за країнами походження, пише УНІАН.

«Наразі нам відома наступна інформація щодо країн походження загиблих в катастрофі #PS752: Іран - 82; Канада - 63; Україна - 2 + 9 (екіпаж); Швеція - 10; Афганістан - 4; ФРН - 3; Велика Британія – 3», – сказано в повідомленні.

 

comments powered by HyperComments