Промисловці Харківщини на відчувають підтримку з боку держави – Світлична

Четвер, 25 червня 2020, 15:18
В Харківській області різко зменшились обсяги виробництва.
Промисловці Харківщини на відчувають підтримку з боку держави – Світлична

Про це народний депутат Юлія Світлична написала у своєму Facebook після спілкування з промисловцями Харківської області.

«Фінансові показники погіршуються, кредитні умови складні, соціальні стандарти не підвищуються, державні монополісти збільшують заборгованість перед приватними підприємствами. Підтримка з боку держави відсутня, як і розуміння пріоритетності розвитку національного виробника», - написала вона.

Юлія Світлична пообіцяла підприємцям увагу та підтримку. «Почула ще безліч питань, які потребують негайного реагування. Увагу та підтримку промисловцям гарантую. Будемо разом», - написала вона.

Нагадаємо, останні кілька місяців в Харківській області продовжується падіння промисловості. Згідно з даними Держстату України, індекс промисловості продукції в березні в порівнянні з лютим склав 93,5%.

До речі Харківщина лідирує і у антирейтингу по регіонах з заборгованості по заробітної платні. Станом на 1 березня на Харківщині заборгованість із зарплати склала більше 400 мільйонів гривень.У порівнянні з другими регіонами України, Харківщину випереджає лише Донецька область, там заборгованість складає 717,9 млн. грн. На третьому місці антирейтингу з заборгованістю у 371,3 млн. грн. йде Дніпропетровська область.

 

comments powered by HyperComments