Роспроп розганяє фейк, що Україну не хочуть брати до ЄС

Вівторок, 3 травня 2022, 17:30
Взявши за основу кілька коментарів читачів австрійської газети Heute, російські ЗМІ випустили новини під заголовками «Читачі Heute не хочуть бачити Україну у складі Євросоюзу» та «Австрійці підтримали слова глави МЗС країни про членство України в ЄС»
Роспроп розганяє фейк, що Україну не хочуть брати до ЄС

Росія вкотре розповсюджує фейкову інформацію в інформаційній війні з Україною. Цього разу Москва поширює інформацію, що ніби європейці не хочуть бачити Україну в Євросоюзі.
 
Про це у Telegram повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО України.
 
Зазначається, що, взявши за основу кілька коментарів читачів австрійської газети Heute, російські ЗМІ випустили новини під заголовками «Читачі Heute не хочуть бачити Україну у складі Євросоюзу» та «Австрійці підтримали слова глави МЗС країни про членство України в ЄС».
 
Нагадаємо, що згідно з результатами опитування французького Інституту громадської думки, яке було проведено у березні 2022 року, стало відомо, що у Польщі 91% жителів країни підтримують вступ України до ЄС, Італії – 71%, Німеччини – 69%, у Франції – 62%.
 
Також у березні видання Politico опублікувало опитування мешканців 6 країн ЄС, більшість із яких підтримали вступ України до ЄС.

comments powered by HyperComments