Англійська компанія візьме на роботу програмісток лише з однією вимогою, на робочому місці сидіти без одягу

П'ятниця, 8 квітня 2011, 15:49
Така вимога до зовнішнього вигляду продиктована тим, що більшість працюючих у компанії чоловіків - нудисти.
Англійська компанія візьме на роботу програмісток лише з однією вимогою, на робочому місці сидіти без одягу

Англійська компанія Nude House, яка спеціалізується на виробництві програмного забезпечення, почала пошук здобувачок на посади веб-дизайнерів і розробників, які могли б працювати голими.

Як пояснив засновник фірми, 63-річний Кріс Тейлор, така вимога до зовнішнього вигляду здобувачок продиктована тим, що він сам і його підлеглі є нудистами і хотіли б працювати в компанії з собі подібними.  

Щодо пошуку програмістів та дизайнерів саме жіночої статі, Тейлор повідомив, що у даний час переважну більшість працівників компанії становлять чоловіки, проте у колективі необхідно підтримувати статевий баланс.

За рік роботи в Nude House програмістки будуть отримувати по 24 тисячі фунтів стерлінгів (близько 27 тисяч євро).

Нагадаємо, що два тижні, з 14-го по 28 квітня, в Нью-Йорку проходитиме виставка автопортретів 25-річної фотохудожниці Еріки Сімон "Nue York" (всього дві літери відрізняють назву експозиції від назви міста New York, однак французьке слово "nue", "оголена" , має зовсім інше значення).

 На виставці будуть представлені понад 20 робіт, які розповідають про повсякденне життя молодої мешканки Манхеттена. Вона живе так само, як усі - прибирає сніг, ходить у магазин за покупками, їздить у метро - за невеликим винятком: все це Еріка проробляє абсолютно голою. Іноді вона дозволяє собі залишитися в чобітках (туфлях або балетках), шарфі і шапці.

За словами самої Еріки, її епатажний проект присвячений аж ніяк не сексу. Сімон закликає не соромитися свого тіла. Вона стверджує, що закони, що не дозволяють людям ходить вулицями голими, несправедливі. При цьому сама Еріка аж ніяк не є ексгібіціоністка. Вона зізнається, що їй було дуже важко вперше роздягнутися перед камерою і вона була щиро здивована тим, що її не заарештували.

В інтерв'ю Еріка розповіла, що мета проекту - не епатувати публіку, а змусити людей задуматися про суть оголення. Вона також повідомила, що її роботи тільки задають запитання, відповісти на які відвідувачі виставки повинні будуть самостійно.

Фотограф зізналася, що її застав зненацька резонанс, викликаний проектом: "Я б сказала, що і найнеприємніше, і найприємніше відбувається зараз. Всі дивляться на мене, обговорюють мій проект, ставлять запитання. Це чудово, але шалено стомлює".

Еріка народилась у Парижі, жила з батьками в Лос-Анджелесі, професійну освіту отримала в Нью-Йорку, закінчивши Fashion Institute of Technology. Вона обрала для себе дорогу вільного художника і впевнено пішла нею, співпрацюючи з виданнями National Geographic, PHOTO, Whitewall, Resource, Clam, а також компанією Bio (для неї Еріка створила "квіткову" серію "Beautifully odd", "Дивна краса") .

В інтерв'ю журналісту Ентоні Боуману вона зазначила, що її французька "половина" вимагає від неї стриманості, педантичності і точності в усьому, тоді як "американська" штовхає на різного роду божевілля.

На запитання, що означає її татуювання чотири римських одиниці, Еріка відповіла, що ці цифри сприяють її спілкуванню з Всесвітом, однак докладніше розповідати про свої бесіди з зірками відмовилася.

comments powered by HyperComments