Український Фан-клуб в Німеччині відсвяткував ювілей фан-проекту UASUPPORT.DE

Жанна Титаренко  |  Понеділок, 19 вересня 2011, 18:46
Український Фан-клуб в Німеччині був заснований 2006 року. Очолив організацію колишній мешканець Харкова Данило Черкашенко. Завдяки проекту UASUPPORT.DE члени Фан-клубу здійснюють виїзди на підтримку українських спортсменів під час змагань, що відбуваються в різних країнах світу.
Український Фан-клуб в Німеччині відсвяткував ювілей фан-проекту UASUPPORT.DE

На святкування ювілею фан-проекту  UASUPPORT.DE  до Дюссельдорфу приїхали фанати футбольних команд «Динамо», «Металіст», «Шахтар», «Карпати».

Про це та інше «Справжній варті» повідомив один з ініціаторів створення «Молодої Просвіти» на теренах Німеччини Олександр Слюсар.

Низка заходів розпочалася футбольним турніром серед команд фанатів. Перемогу здобули фанати футбольної команди «Карпати» (мешканці Великої Британії). Інші сходинки посіли місцеві фанати з різних куточків Німеччини.

Гості свята з Великої Британії привезли з собою зошити з українськими піснями. Народну мелодику вони теж пам’ятали досить добре.

Після футбольного турніру святкування перемістилося до українського культурного центру, що розташований у місті Дюссельдорф. Низка заходів завершилася святковим концертом.

comments powered by HyperComments