Який відпочинок без кішечки? "Киця-кафе" - новий світовий тренд. Віденська кава - в надійних лапах

Понеділок, 21 травня 2012, 10:29
У новій віденській кав'ярні "Cafe Neko" живуть п'ять котів, яких взяли у місцевого товариства захисту тварин. Мода на кафе, де можна пити каву, погладжуючи котика, прийшла до Європи з Азії.
Який відпочинок без кішечки? "Киця-кафе" - новий світовий тренд. Віденська кава - в надійних лапах

Підприємець  Александер Тюр стверджує, що він намагався реалізувати в Австрії відомий азійський тренд «кафе з кішками», коли відвідувачам пропонується випити кави, погладжуючи котика. Підготовка до відкриття котячого кафе тривала у Тюра та його японської дружини Такако Ішіміцу три роки, адже потрібен був  не лише  сертифікат на підприємницьку  діяльність, але і дозвіл від служби захисту тварин.

Моріц, Лука, Момо, Соня і Томас охоче працюють на благо відвідувачів "Cafe Neko", а якщо втомлюються від погладжування, то йдуть до «кімнати відпочинку». 

Я тримаю славу віденської кави!

Джерело: cubanrum.livejournal.com.

У  Токіо традиція гратись з котами під час обідньої перерви існує вже кілька років. Так, у  "Nyan Koro"  живуть аж 25 пухнастих тварин. Мода на котиків швидко поширилась і в інших країнах: нью-йоркський заклад  "Meow Mix" – це одночасно і кафе, і котячий притулок.

Що це за кава без рибки?

Джерело: focus.de

"Cafe Neko", перша кав'ярня з котиками у Відні, розташована за адресою Блумєнштокгассе, 5, перший округ. 

Вхід  з собачками, зрозуміло, заборонений.

 

 

comments powered by HyperComments