У Варшаві відбулася акція проти диктатури Януковича

Субота, 9 червня 2012, 00:11
Про це у соцмережі повідомляє ініціатор протесту.
У Варшаві відбулася акція проти диктатури Януковича

“Роздали 4 тисячі листівок польською і англійською мовами. Люди дуже радо нас зустрічали, брали листівки й фотогрувалися. Жодного разу до нашої демонстрації не підійшла поліція – ось що таке вільна країна,”- написав Андрій Любка.

Як повідомляється, біля пам’ятника Міцкевичу до протестувальників підійшли українські журналісти, які прибули у Варшаву з президентом Януковичем. “В’чеслав Піховшек був дуже засмучений і незадоволений,”- зауважив ініціатор протесту. На запитання Піховшека про мету акції вони відповіли: “Хочемо України без Януковича і Піховшека”.

З словами організаторів, під час акції було дано коментарі понад 20 телевізійним каналам з усіх куточків Європи, а головні канали Польщі запросили їх на підсумкові ефіри.

Також, Любка зазначив, що напередодні йому двічі телефонували високопоставлені українські дипломати у Варшаві і просили не проводити акціїї, бо це, за їх словами, буде ще одна пляма на іміджі України.

Нагадаємо, Віктор Янукович здійснює робочий візит до Польщі, де він візьме участь у відкритті чемпіонату. Напередодні, він звернувся до громадян України з проханням бути гостинними. Акцію протесту у Варшаві було раніше анонсовано у соцмережі.

comments powered by HyperComments